Bejelentkezés
ESKUVOPEDIA.HU

ESKÜVŐ
PÉDIA

esküvő

Info

ESKUVOPEDIA.HU
//component/content/article/48-oeltoeny/94-vlegeny-oeltoeny-1x1?directory=80

Vőlegény öltöny 1x1

Az esküvő, az esküvő szervezése és az esküvői szolgáltatók kiválasztása.


Legújabb twittek

Keresés
Öltöny



öltönyTermészetesen az esküvőn a vőlegény ruházata is jelentős szerepet tölt be, ezért nagyon fontos a körültekintő választás.
Tévedés azt hinni , hogy elég egy öltönyt felvenni és már kész is.
Vőlegények öltözeténél a legfontosabb, hogy a menyasszony ruhájához és az esküvő színhelyéhez passzoljon.
Ha a menyasszony ruhája nagy volumenű, uszályos, királynői, akkor a vőlegény öltözetének is a klasszikus eleganciát kell követnie. A vőlegények ebben az esetben az következőkben részletezett öltözetek közül, illetve a fekete, vagy igen sötét szürke vőlegény öltöny közül választhatnak.
Akik a klasszikus viselet helyett az alkalmi öltönyök mellett voksolnak, azok is jól választanak, mert ezeket az öltönyöket még van esélyük más kiemelt alkalomra viselni. Ugyanúgy mint a kedves menyasszonynak a vőlegénynek is az ott jelen lévő férfiak közt a legelegánsabbnak kell lennie!
Legyen a vőlegényen is új öltöny , a régi bevállt, csodaszép darabot meg a következő színházi előadásra kell majd felvenni. A vőlegény viseletén nem szabad és nem is illik spórolni!
Az alakalmi/vőlegény öltönyök anyaga lehet gyapjú, selyem, acetát, viszkóza és ezek keveréke, de a legfontosabb, hogy kevésbé gyűrődős anyagból készüljön. A leghíresebb kollekciókban, mint az Egon Von Fürstenberg, Lancetti megtalálhatók a fényesebb anyagból készített alkalmi darabok is. A vőlegények szinte kötelező ruhadarabja a ceremónia mellény és nyakkendő. Ez utóbbiak szabása változó lehet, de majdnem mindig nyakkendőtű illetve strassz kő díszíti a csomót. Ilyen mellény szettek kaphatók a Magic Moment szalonban, ahol a vőlegény öltönyökből is gazdag választék áll rendelkezésre. A teljes cikk itt olvasható http://eliteszalon.hu/hu/content/volegeny-oltonyok-0

 

 

X
Egy elegáns öltönyben pompázó vőlegény mellett még szebb a  menyasszony,
akikről az esküvői fotós tud szép, igényes fotókat készíteni.