Bejelentkezés
ESKUVOPEDIA.HU

ESKÜVŐ
PÉDIA

esküvő

Info

ESKUVOPEDIA.HU
//component/content/article/39-dj/166-eskuevkre-igazi-eskuevi-dj-es-egyben-ceremoniamester-dj-richie?directory=71

Esküvőkre Igazi Esküvői DJ és egyben Ceremóniamester Dj Richie

Az esküvő, az esküvő szervezése és az esküvői szolgáltatók kiválasztása.

Legújabb twittek

Keresés
DJ

dj richieKedves érdeklődő, leendő házaspár!

Megtisztelő lenne, ha részt vehetnék az esküvőtökön, így örömmel ajánlom fel szolgáltatásaimat! A weboldalamon található bemutatkozómban leírt árak, csak tájékoztató jellegűek, nincsenek rögzített összegek, közösen alakíthatjuk ki! Személyes beszélgetés folyamán, egyeztetjük az igényeiteket, zenei kívánság listát, tervezett forgatókönyvet, anyagi keretet stb. Alapvetően DJ vagyok,de a zeneszolgáltatás mellett, egyben a ceremóniamesteri feladatokat is ellátom, amit NEM a népies formában valósítok meg, plusz költségek nélkül.

(események koordinálása, esküvői játékok levezetése, menyasszonytánc lebonyolítása megbeszélés szerint. A ceremónia zenék összeállítását és hangosítását is tudom vállalni, ha a lakodalom helyszínén lesz megtartva a szertartás. A vacsora idejére kellemes, Smooth Jazz, Swing, LifeTime, Evergreen melódiákból összeállított háttérzene szól.  Minden korosztályt táncolható, énekelhető, ismert sláger zenékkel, szórakoztatok, több stílusban! Retro Disco, Nosztalgia, Funky, Latin, Dance, napjaink rádiós aktualitásai, magyar sikerek. Kulturált, minőségi hang és fénytechnika is hozzájárul ahhoz, hogy emlékezetes legyen az esküvő minden részvevője számára. Az est alatt folyamatosan teljesítem a zenei kívánságokat, lista szerint is! A bemutatkozóm háttérben, 32 év szakmai referencia áll!A vendégekkel kommunikálva nyújtok az esküvőre tartalmas szórakozást. Menyasszonytánc levezetése, a programok, események koordinálása mellett, színvonalas (opcionális) játékokat ajánlok, amiket előre egyeztetek a megrendelőimmel. Referenciák, tájékoztató árak, képek, videók a weboldalaimon. Itt elolvashatjátok, hogy miként dolgozok egyszerre DJ és Ceremóniamesterként - Esküvő lépésről lépésre címmel. Meghallgathatjátok tematikus összeállításban, hogy a ceremóniától kezdődően, a lagzi végéig milyen zenéket játszok!
http://ujinfok.djrichie.hu www.djrichie.hu Üdvözlettel Dj Richie! T:06/309 520 320

***
A lagziban a legfontosabb a jó zene, erre lehet jót táncolni. A táncoló párokról hangulatos fotókat az esküvői fotós tud készíteni