Bejelentkezés
ESKUVOPEDIA.HU

ESKÜVŐ
PÉDIA

esküvő

Info

ESKUVOPEDIA.HU
//component/content/article/54-vacsora-helyszin/168-lugas-hotel-es-etterem?directory=58

Lugas Hotel és Étterem

Az esküvő, az esküvő szervezése és az esküvői szolgáltatók kiválasztása.

Legújabb twittek

Keresés
Vacsora helyszín


lugashotelModern, elegáns megjelenésű, 130-150 fős konferenciatermünk tökéletes esküvői helyszín, ahol színvonalas ételekkel és kiszolgálással ünnepelheti meg élete legszebb napját. Hogy még kényelmesebb legyen az esküvői készülődés, szállodánk egyik apartmanját ajándékba adjuk erre a jeles napra és éjszakára. 2010 nyarától már az esküvői szertartásra alkalmas kerthelyiségünket is igénybe vehetik.
Egy sikeres rendezvény szakértelmet igényel. Elsődleges célkitűzésünk a minőség teljeskörű biztosítása, rendezvények professzionális tervezése, valamint a minden igényt kielégítő lebonyolítás. Választhat hagyományos vagy exclusive lakodalmi ajánlatunkból, a rendezvény létszáma és a megrendelt szolgáltatások függvényében kedvező árajánlatot állítunk össze. Forduljon hozzánk bizalommal, kérje ajánlatunkat az alábbi elérhetőségek egyikén: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. 06-42-342-777, Weboldalunk:   http://www.lugashotel.com

***
Akkor jó a lagzi, ha egy hangulatos vendéglőben finom a vacsora, jó a zene, és mindezt esküvői fotós örökíti meg igényes fotókon.